19 Ekim 2008 Pazar

sütlü tatlım


MALZEMELER

1 çay bardagı bugday nişastası

2 çay bardagı şeker

10 çay bardagı süt

Küçük bir paket kare bisküvi

Üstünü süslemek için ceviz veye pasta süsü

YAPILIŞI

Bütün malzemeleri tencereye koyup birbirine iyice yedirerek ocak üstünde sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirin.

Islattıgınız borcam kalıba iki kepçe kadar dökün üstüne bisküvileri dizin.

Daha sonra kalan muhallebiyi döküp üstünü süsleyin.

Soguduktan sonra servis yapın

Afiyet olsun

Bu tatlı yumuşak oldugu için kızım severek yer,onun için bizim evde çok yapılır üstüne ben cevizi size süslü görünsün diye serptim kızımın bogazına takıldıgı için ben genelde koymam.hafif bir tatlı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok: